Hond-vriendelijke huis
"The Logcabin"

 
DogwalkTrail verhuurd deze kleine sfeervolle Canadese blokhut speciaal voor honden met hun baasjes.
 
Hond vriendelijke huis The Logcabin
 
Het kleine hond vriendelijke chalet genaamd “The Logcabin” is geschikt voor 2 (tot maximaal 3) personen In overleg is er een 4e persoon mogelijk. “The Logcabin” bestaat uit op de beneden verdieping een zitgedeelte, open keuken met eettafel, en een badkamer en op de bovenverdieping een slaapkamer.
 
Hond vriendelijke huis The Logcabin
 
The Logcabin is ingericht in de stijl van de oude Amerikaanse blokhutten en ademt derhalve een sfeer uit van de roemruchte oude Amerikaanse tijd.

Het zitgedeelte heeft een comfortabele bank met ingebouwde hondenbench (de bench is  zowel als gesloten plek te gebruiken maar ook open te klappen is zodat het een plek is waar de hond in en uit kan lopen zonder dat het deurtje in de weg zit) Er staat een geriefelijke stoel. Hier bevinden zich de tv en dvd speler en stereo-installatie alles rondom een gezellige houtkachel. De eettafel heeft plaats voor maximaal 4 personen. De keuken is van alle gemakken voorzien en uitgerust met 4-pits kookplaat, oventje, magnetron, afwasmachine, senseo en filterkoffiezetapparaat, waterkoker, koelkast met vriesvak. De Logcabin beschikt over gratis wireless internet.
 
Hond vriendelijke huis The Logcabin
 
Het slaapgedeelte is op de bovenverdieping met daarop een 2-persoonsbed (1.80 breed), en een 1-persoonsbed met een uitschuifbaar deel wat gebruikt kan worden als opbergruimte of bij uitzondering als bed (matras op aanvraag).
 
Hond vriendelijke huis The Logcabin
 
De slaapkamer van de Logcabin bevindt zich direct bovenaan de wenteltrap. Deze trap is voor sommige honden moeilijk toegankelijk. De honden bevinden zich echter ruimschoots binnen gehoorafstand.
 
Hond vriendelijke huis The Logcabin
 
Op de benedenverdieping is een badkamer met douche, wastafel en toilet.

De Logcabin heeft een eigen afgesloten terras/veranda met een 1.40 hoog hek en toegang tot een afgezette adventure plek langs ons smalle natuurlijke beekje. Er is een klein hondenzwembadje in het afgezette tuintje zodat de hond lekker kan afkoelen.
 
Hond vriendelijke huis The Logcabin
 
In de Logcabin zijn in overleg meer dan 3 honden toegestaan.

Roken is binnen niet toegestaan.
Bij de Logcabin ligt in de winter voldoende hout voor de houtkachel.

De binnen en buitenkant van The Logcabin:mijnalbum.nl/Album=ASE4WRMY
 
Hond vriendelijke huis The Logcabin
Terug naar boven