Activiteiten tijdens je verblijf in een DogLogHome

 
Activiteiten tijdens je verblijf in een DogLogHome
 
Vanaf 05 januari 2019 is er een wijziging in de activiteiten die mogelijk zijn vanuit de DogLogHomes. 

Zomer:

We hebben voor de gasten die verblijven in onze DogLogHomes vanaf 2019 een boekje met uitgeschreven wandelingen. Dit betekent dat jullie zelf op stap kunnen met de uitleg in dit boekje. We geven hierin aan wat wij adviseren met los of vast lopen en waar het gevaarlijk is of juist veilig is en in welke hutten je welkom bent met je hond.

Daarnaast is het mogelijk om 2 x in de week een privé gids te boeken. Met deze gids kan je prachtige wandelingen maken (lang of kort, licht of zwaar) maar het is ook mogelijk om een andere activiteit te boeken zoals kanovaren of suppen met de hond of boogschieten (de hond kan mee). Onze DogWalkTrail gids is voor alle activiteiten opgeleid. Ook hebben zij geleerd om goed te letten op het gedrag van de hond. Ze hebben allemaal de kennis in huis om jullie veilig door de bergen te begeleiden. Kijk onder het blokje van Privé gids wat de mogelijkheden zijn.

Wil je meer activiteiten doen met een gids in een vakantie vanuit onze DogLogHomes  dan hebben we het complete luxe pakket.  Vanuit onze DogLogHomes (meer dan 2 honden in overleg mogelijk) en ook vanuit de nieuwe MountainChalets (maximaal 2 honden per huisjes) bieden wij complete vakanties aan met accommodatie, activiteiten en maaltijden. Meer over deze vakanties zijn te vinden op https://www.dogwalktraillifeisgood.com/

Wil je graag met je hond wandelen met andere gasten en wil je graag meerdere dagen op stap met je hond dan is dit mogelijk vanuit onze DogMountainInn. Op de site www.dogmountaininn.eu kom je meer te weten over deze vakanties.

Winter:

In de winter is er in sommige weken naast het boeken van een privé gids ook nog de mogelijkheid om aan te sluiten bij een groepswandeling. De gasten uit zo’n groepswandeling verblijven in onze DogMountainInn. Mocht er op sommige dagen nog plaats zijn dan is het mogelijk om tegen een prijs vanaf € 30,00 per persoon mee te gaan. Geef op zaterdag  aan dat je hier eventueel interesse in hebt en dan laten we je op zondag weten of dit mogelijk is.

Daarnaast kun je in de winter en in de zomer buiten het hoogseizoen een DogMountainExperience pakket boeken.

De DogMountain Winter en Zomer Experience bestaat uit 2 wandelingen met gids. Hiervan is er in ieder geval 1 een (sneeuwschoen) wandeling hoger op de berg en 1 een wandeling in het mooie HoheTauern gebied.

Daarnaast krijg je van ons 1 uitgeschreven wandeling die je dus zelfstandig (zonder gids) loopt of je wandelt een foto wandeling of Oriëntatie wandeling waarbij wij je afzetten en je zelf terug loopt naar de DogMountainInn of naar de DogLogHomes of je rijdt met eigen auto naar een rond wandeling.

Tevens zijn jullie uitgenodigd voor een gezellige borrel met Glühwein en kampvuurtje in de tuin van de DogMountainInn of bij het haardvuur in de lounge van de DogMountainInn.

Prijs: € 95,00 p.p. (minimaal 2 deelnemers)

De weken en maanden waarop dit niet mogelijk is:

In de weken waarin je niet mee kunt doen aan een wandeling of DogMountainExperience zijn:

12 tot 19 januari

02 tot 09 februari

16 tot 23 februari

23 tot 30 maart

13 tot 20 april

De maanden juli, augustus en september.

In deze weken en maanden is het wel mogelijk om een DogWalkTrailGoodlife programma te boeken of een privé gids te boeken.
 
Activiteiten tijdens je verblijf in een DogLogHome
Terug naar boven