Bistro Sky

 
In onze DogMountainInn op 5 minuten afstand rijden van de DogLogHomes vind je een bar/bistro. Het is hier voor Baas en Hond zowel zomer als winter heerlijk vertoeven. Vanuit de bar loop je zo onze heerlijke tuin in en is het heerlijk in de zon of schaduw zitten met uitzicht over het Salzachdal. In de winter is het heerlijk zitten om de houtkachel heen met een heerlijk drankje en een lekker muziekje...
 
Bistro Sky
 
Op de wandeldagen is de bar vanaf 15.00 uur geopend voor een lekker drankje en/of klein snackje.

In principe elke week is de Bistro geopend voor een eenvoudige doch voedzame avondmaaltijd. De vlees en melk producten in de bistro zijn allemaal uit de streek of biologisch. Er is altijd keuze uit 2 gerechten. De keuze hiervoor moet je in onze kleine bsitro wel vooraf maken. De Bistro is ook alleen voor de gasten van de DogMountainInn, DogLogHomes en de MountainChalets.

De workshops, lezingen, muziek en thema avonden die we soms organiseren vinden allemaal plaats in de bar en eventueel in de tuin. (afhankelijk van de workshop/activiteit natuurlijk)

Op woensdag is de bar/bistro dicht, op zaterdag is de bar open maar is het niet mogelijk om te eten.

Natuurlijk is het mogelijk om bepaalde eenvoudige voedingsmiddelen die allergieën veroorzaken weg te laten uit de maaltijden. Helaas is het niet eenvoudig om te zorgen voor specifieke vervangende voedingsmiddelen. Deze moeten dan zelf worden mee gebracht. We kunnen deze dan klaar maken of bij ontbijt of lunch serveren. Mocht er niet in pannen worden gekookt vanwege een allergie dan raden we je aan om eigen pannen mee te brengen en zelf te koken in het eigen appartement.

De honden zijn in de bistro natuurlijk ook welkom. De honden moeten tijdens het eten wel vast en we vragen ook aan de mensen die met een groep eten om de honden die alleen kunnen zijn even in het appartement of op de kamer te laten zo lang er gegeten wordt. Dit om ruzie onder de tafel te voorkomen. Zit je aan een eigen tafeltje is het geen probleem.

Prijzen:

Ontbijt: € 7,50 voor basic ontbijt (brood, kaas,ham,jam, koffie en thee)
Alleen hoofdgerecht: vanaf € 15,00
Hoofdgerecht inclusief nagerecht: vanaf € 17,50
Voorgerecht (soep), hoofdgerecht en nagerecht: vanaf € 20,00

Dit zijn vanaf prijzen vanwege seizoen groenten en keuze vis/vlees/veganistisch/vegetarisch.

Lunchpakketje: € 4,50 (2 semmel, 1 snackje, 1 appel)

Vanaf 16.00 uur is het mogelijkheid om kleine snacks kleine borrelhapjes te bestellen in de bar.

Contact over eventuele speciale diëten kan via info@dogwalktrail.com

Facebook pagina van "Sky's Vergnüen"
Terug naar boven