The Logcabin

 
 
Het kleine huis genaamd "The Logcabin" is geschikt voor 2 (tot maximaal 3) personen In overleg is er een
4e persoon mogelijk. "The Logcabin" bestaat uit op de beneden verdieping een zitgedeelte, open keuken met eettafel, en een badkamer en op de bovenverdieping een slaapkamer.

Het zitgedeelte heeft een comfortabele bank en een geriefelijke stoel Hier bevinden zich de tv en dvd speler en stereo-installatie alles rondom een gezellige houtkachel. De eettafel heeft plaats voor maximaal 4 personen. De keuken is van alle gemakken voorzien en uitgerust met 4-pits kookplaat, oventje, magnetron, afwasmachine, senseo en filterkoffiezetapparaat, waterkoker, koelkast met vriesvak. De Logcabin beschikt over gratis wireless internet.

Het slaapgedeelte is op de bovenverdieping met daarop een 2-persoonsbed (1.80 breed), en een 1-persoonsbed met een uitschuifbaar deel wat gebruikt kan worden als opbergruimte of bij uitzondering als bed (matras op aanvraag). De slaapkamer van de Logcabin bevindt zich direct bovenaan de trap. Deze trap is voor sommige honden moeilijk toegankelijk. De honden bevinden zich echter ruimschoots binnen gehoorafstand.

Op de benedenverdieping is een badkamer met gewone douche, wastafel en toilet.
De Logcabin heeft een eigen afgesloten terras/veranda. 1.40 hoog.
In de Logcabin zijn in overleg meer dan 2 honden toegestaan.
Bij de Logcabin ligt in de winter voldoende hout voor de houtkachel.
Terug naar boven