Service pakketten

 
Logeer je in 1 van onze  DogLogHomes dan kun je bij ons een aantal pakketten bestellen die het  verblijf geriefelijker kunnen maken.

Borrelpakket:
Na een lange reis kom je aan in een van onze gezellige DogLogHomes. Bij binnenkomst in de gezellige en sfeervolle DogLogHomes, die van alle luxe zijn voorzien, staat er in de winter hout klaar voor de houtbrander zodat je een gezellig vuurtje kunt maken en lekker op de bank kunt ploffen. Of je gaat in de zomer lekker op het terras relaxen in een lekkere stoel of bankje. Wat er dan nog mist is een heerlijk glaasje Oostenrijkse wijn en een lekker borrelhapje. Je kunt dit bij ons bestellen en wij zorgen dat dit bij aankomst voor je klaar staat.

Wat zit er in het borrel pakket:
1 klein flesje rode en 1 klein flesje witte wijn (Rode Zweigelt / Witte Gruner Veltliner)
1 flesje fris en gemixte borrelhapjes (nootjes, chipjes, worstjes, kaasjes en olijven)

Prijs: € 20,00 voor 2 personen

(natuurlijk is het mogelijk i.p.v. wijn, bier of frisdrank te bestellen of als extra drankjes bij het Basispakket)
 
Service Pakketten
 
LET OP: op zaterdag is het niet mogelijk om een pakket te bestellen en op zondag is het alleen mogelijk om een vlees of kaas fondue pakket te bestellen. De rest van de week kunnen alle pakketten.

Je kunt deze week lekker een avondje uitgebreid thuis eten zonder dat je daarvoor veel hoeft te doen.
 
 
De keuze:

BBQ: (alleen in de zomermaanden vanaf maandag tot vrijdag avond)
Wij zorgen dat er tussen 17.00 en 18.00 uur kolen, aanmaakblokjes en een barbecue (staat altijd op het terras) aanwezig is, Er staan dan schalen in de ijskast met allerlei lekkers voor op de bbq. Er staat een lekkere salade,  sauzen en stokbrood met kruidenboter op tafel. (Ook voor vegetariërs is er voldoende lekkers). Prijs: € 30,00 voor 2 personen/Meerprijs vanaf 3e persoon: € 10,00 p.p.
 
Gourmet avond: (gehele jaar mogelijk) Wij zorgen dat er tussen 17.00 en 18.00 uur een gourmet set en heerlijk eten aanwezig is, schalen met vlees en vis, een lekkere salade, sauzen, stokbrood met kruidenboter en wat rauwkost. Prijs: € 30,00 voor 2 personen/Meerprijs vanaf 3e persoon: € 10,00 p.p.

Kaas raclette: Wij zorgen dat er tussen 17.00 en 18.00 uur een gourmet set en heerlijke kaas , een lekkere salade en aardappelen aanwezig zijn. Sauzen, stokbrood met kruidenboter en natuurlijk lekkere augurken en uitjes. Natuurlijk draait het allemaal om de overheerlijke Raclette kaas. Prijs: € 30,00 voor 2 personen/Meerprijs vanaf 3e persoon: € 10,00 p.p.
 
Service Pakketten
 
Linnenpakket:
Heeft u al een volle auto en wilt u liever niet het beddengoed meeslepen dan is het mogelijk een linnenpakket te bestellen. Bij aankomst liggen er 1 grote en 2 kleine handdoeken p.p. klaar voor uw verblijf en is uw bed opgemaakt. Komt u 2 weken dan is het natuurlijk mogelijk een nieuwe handdoeken set te vragen in het midden van uw verblijf.

Prijs linnenpakket: € 15,00 p.p.
 
Service Pakketten Service Pakketten
 
Naast deze pakketten is het mogelijk rauw vlees te bestellen voor de hond.

Nog steeds staat dit in Oostenrijk in de kinderschoenen dus is het noodzaak dat jullie van te voren door geven hoeveel kilo je wilt bestellen. In principe is er geen maximum aan de te bestellen hoeveelheid echter de Logcabin heeft in de koelkast alleen een vriesvakje voor maximaal 3 kilo. De Lodge heeft wel een grote vrieskist/vriezer,
 
Het is niet mogelijk om aan te geven welke vleessoorten je wilt. Het is wel mogelijk om aan te geven welke vleessoorten je hond (bijvoorbeeld vanwege een allergie) absoluut niet mag.
 
Prijs per kilo is á 6,00
 
Al het vlees wordt geleverd in diepgevroren kilo verpakkingen en bestaat uit gemalen vlees.
 
Al het vlees komt uit Oostenrijk. Ook het vlees van de slager (wat we af en toe hebben) komt van dieren die geboren en geslacht zijn in Oostenrijk en eventueel zelfs uit de streek.

Geef bij je reservering of in ieder geval ruim van te voren aan dat je vlees wilt bestellen.
 
In The Lodge zullen we het bestelde vlees in de vriezer neerleggen voordat je aankomt. Het vriesvakje van The Logcabin is niet erg groot dus kan je eventueel vlees bij ons in de vriezer op voorraad houden.
  
Je kunt ook vlees zelf kopen bij tierfreund-auer.at
 
Vlees voor de honden
  
Carnivoer is in Nederland het adres voor hondenvoer voor je trouwe viervoeter.
 
Het alternatief voor vers vlees is Carnivoer2go. Dit kun je mee nemen op reis. We hebben beperkte voorraad te koop bij ons voor het geval je op een hut wilt slapen of wanneer je hond gewend is om carnivoer te krijgen.

In onze welkomst zakjes zit ook een doosje met snacks van Carnivoer.
 
Meer info over Carnivoer en verkooppunt: www.carnivoer.nl
 
Service Pakketten
 
Doggy Day Care in onze DogMountainInn in Niedernsill:

In de winter van 2018/2019 is er nog dag opvang mogelijk. Maximaal 4 dagen zorgen wij voor de
hond van 09 tot 14.00. € 25,00 per dag per roedel.

In onze eigen DogMountainInn in de Muehlbachstrasse 22 in Niedernsill hebben wij behalve kamers en appartementen ook een kleine DoggyDayCare. Hier worden de honden dan heen gebracht als ze dagopvang hebben. Honden die in de DoglogHome  kunnen blijven raden we aan ook daar te laten. Daar hangt de geur van de baas en kan het inmiddels vertrouwd zijn.

Uitlaatservice is elke dag mogelijk behalve op de woensdag.

Uitlaatservice zal inhouden dat de hond een kleine ronde in de wijk wordt uitgelaten en heerlijk  even kan uitrazen in de tuin. Lekker even knuffelen en dan een lekker botje als hij weer in zijn huis is. Tijdstip waarop dit kan plaats vinden gaat in overleg op de zaterdag avond. We raden aan om de zondag de honden nog niet gelijk alleen te laten zodat ze even kunnen wennen. Kosten per dag zijn €25,00 per dag per roedel. Van te voren moet dit worden aangegeven via het reserverings-formulier.

(vanaf winter 2019/2020 is er alleen nog uitlaatservice te boeken en geen dagopvang meer in de doggy daycare) Op aanvraag  is het mogelijk de hond maximaal 1 dag in de dagopvang te brengen bij Alexandra en Irma in de DogMountainInn maar niet meer voor meerdere dagen. Dit moet altijd vooraf aangevraagd en geboekt worden. Ook de uitlaatservice moet van te voren worden aangegeven. We hebben goede contacten met een dame in Taxenbach die dagopvang aanbied voor € 30,00  per dag per hond.
http://www.beates-hundebetreuung.at

Het is mogelijk een privé (DogWalkTrail) wandelgids te boeken of via ons Raften, Canyoning of parapente te boeken.

Mocht je een van deze pakketten bestellen dan moet je dit even aangeven op je reserverings- formulier.
 
Service Pakketten
Terug naar boven