Voorwaarden

 
Boekings, huur en annuleringsvoorwaarden en belangrijke info DogLogHomes

De minimale verhuurperiode is 1 week. Wij verhuren van zaterdag - zaterdag. Op aanvraag zijn buiten het hoogseizoen eventueel ook kortere perioden en afwijkende aan en afreis dagen mogelijk.

Aankomst vanaf 16.00 uur en vertrek om 10.00 uur.

Gebruik van The Logcabin door maximaal 4 personen.

Gebruik van The Lodge door maximaal 6 personen (en evt baby. Er is een kinderbedje aanwezig).

Gebruik van TV, dvd, stereo en andere apparaten in het appartement is toegestaan echter op eigen risico.

Huurder vrijwaart verhuurder voor alle gevolgen van verlies of in ongerede
raken van goederen ten gevolge van diefstal en/of inbraak.

Huurder is aansprakelijk voor alle schade door deze, medehuurders of huisdieren toegebracht aan huis, tuin en/of inboedel en is verplicht deze bij de beheerder te melden.

Verplicht afval te scheiden. (wat en hoe in de infomap)

Huisdieren van te voren laten inenten tegen rabiƫs ofwel hondsdolheid ( in Oostenrijk is dit verplicht en moet u hiervan bewijs kunnen overleggen), ontwormen, ontvlooien en behandelen tegen teken.

Je bent verplicht ons te melden wanneer je hond tijdens de vakantie een besmettelijke ziekte heeft in verband met andere honden in de omgeving of de honden die na je komen. We kunnen dan nog maatregelen nemen zodat andere honden geen problemen krijgen.

Bij meer dan 2 honden (in overleg mogelijk) wordt er € 7,00 per hond extra aan schoonmaakkosten berekent.

De honden aanlijnen op de weg bij het huis. Er zijn veel weilanden om het huis waar de boeren niet willen dat de honden los lopen. Poep moet daar ABSOLUUT worden opgeruimd.

Eventuele hondenpoep op het terrein zelf opruimen, maar niet door het toilet spoelen. Er staan speciale poepbakken op het terrein en er is een kleine speel/poep ruimte voor de honden.

De huizen zijn niet roken.

Je bent verplicht de informatie map door te nemen.

Betalingsvoorwaarden:
Bij boeking dient het op de factuur vermelde aanbetaling bedrag binnen 14 dagen bij ons op de rekening te zijn overgemaakt. Het resterende bedrag dient 4 weken voor aankomst op onze rekening te zijn bijgeschreven. De aanbetaling bedraagt ongeveer 25% van het totale factuur bedrag. De eventuele bankkosten (overschrijvingskosten) zijn voor rekening van de huurder, je boeking is pas definitief wanneer de aanbetaling bij ons op de rekening is bijgeschreven.

Boek je last minute (3 weken voor aankomst) dan dient het gehele factuur bedrag in zijn geheel en per direct te worden voldaan.

Na je boeking ontvang je van ons via de mail de bevestiging, factuur, routebeschrijving

Annuleringsvoorwaarden:
Bij annuleren tot 6 weken voor aankomst betaal je 25% van het totaalbedrag, bij annulering 6 tot 4 weken voor aankomst betaal je 50% van het totaalbedrag en als je binnen 4 weken voor vertrek annuleert zijn wij genoodzaakt het gehele bedrag in rekening te brengen.

Vertrek eerder dan overeengekomen leidt ongeacht de oorzaak of aanleiding niet tot restitutie van de gehele of gedeeltelijke huursom en kosten voor en eindschoonmaak en elektra.

Betaling van een borg bij aankomst (€ 100,00) deze wordt bij vertrek terugbetaald onder aftrek van de kosten voor :
1. eindschoonmaak Logcabin € 65,00 eindschoonmaak Lodge € 75,00
2. toeristenbelasting (€ 1,15 p.p.p.n. vanaf 15 jaar)
3. inhouding ( voor het toereikende deel ) i.g.v . door verhuurder geleden schade voor/ door herstel, vervanging en/of waardevermindering.

Stroom is bij de prijs inbegrepen tot € 10,00 per dag. Dit betekent dat alles wat meer verbruikt wordt nog wordt verrekend. Bij normaal stroom verbruik en milieu vriendelijk gebruik van de elektriciteit wordt deze zelden overschreden.

Wij willen je erop wijzen dat boekingen die je via het internet maakt definitief zijn.

Overige informatie

Huisvuil bij vertrek buiten zetten (zie informatie map)

Keukenlinnen is aanwezig. Handdoeken en beddengoed dien je zelf mee te nemen of is te huur bij ons voor € 15,00 p.p. voor de gehele week. (1 grote en 1 kleine handdoek) De matrassen en dekbedden zijn alle 1-persoons. De bedden zijn 0,80 m breed en 2.00 meter lang.

In het fotoalbum staat een tekening (bouwplan) hoe de huizen ten opzichte van elkaar liggen.

Boven aan parkeren en dan via de trap naar beneden naar The Lodge en daaronder ligt The Logcabin.

Er zijn water en voerbakken aanwezig in de huisjes en ook zijn er per huisje 1 tot 2 hondenbedden aanwezig. Er hangt ook altijd een grote hondenhanddoek in de huisjes.

In de dorpen en/of andere openbare gelegenheden de hond(en) altijd aanlijnen.

In de infomap staat de route vermeld naar de plekken waar de honden kunnen loslopen. Ook staan er wandelingen in de map waarbij de hond los kan lopen.

Op het terrein staan 2 huisjes voor maximaal 10 personen en 4 honden indien anders overlegd.
Wil je meer infomatie stuur dan een e-mail

DogLogHomes
Austrasse 46
5722 Lengdorf (gemeente Niedernsill)

0043 (0)6767601022 of 0043 (0)6766267910
info@dogwalktrail.com
Terug naar boven