PrivÉ Gids (vanaf 2019)

 
Privé Gids
 
Wil je graag lekker wandelen en misschien zelfs iets meer uitdaging dan de wandelingen die in het DogWalkTrail wandelboekje staan? Dan is het mogelijk op stap te gaan met een privé gids.

2 x per week is indien dit vooraf gereserveerd is een privé gids mogelijk. Je vertelt ons wat jullie wensen zijn; De hond zoveel mogelijk los, je wilt naar een echte bergtop, op de gletsjer lopen of misschien juist wel een hele relaxte wandeling langs het water ? Wij geven je de mogelijkheden.
 
Voor een privé gids gelden de officiële Salzburger Bergwanderfüher Verein dagtarieven voor een bergwandelgids

De prijzen voor een privé wandelgids (Nederlands sprekend)
€ 165,00 voor een hele dag 09.30 uur tot uiterlijk 16.00 uur. (3 tot 5 uur wandelen)

€ 100,00 voor een halve dag 09.30 uur tot 13.00 (2 uur tot 3 uur wandelen)

Prijzen per gids voor max 5 gasten, exclusief vervoer, evt. entree kaartjes en liftkaartjes, maaltijden en drankjes.

Indien er een DogWalkTrail auto beschikbaar is, is meerijden mogelijk. Honden en bazen moeten dan wel met elkaar in de bus. Dit mag geen problemen geven onderling. Er is beperkt plek. Vol is Vol
 
De gidsen waar je mee op pad gaat zijn allemaal Nederlands sprekende gediplomeerde DogWalkTrail bergwandelgidsen. Het kan zijn dat als je niet vooraf een privégids hebt geboekt dat er geen gids meer beschikbaar is.
 
Will je een uitgebreider programma dan is het mogelijk om een GoodLife vakantie te boeken. Dit is inclusief verblijf in een DogLogHome of MountainChalet en sommige  appartementen uit onze DogMountainInn. Meer over dit programma en de accommodatie is te vinden onder https://www.dogwalktraillifeisgood.com/
 
 
Privé Gids
Terug naar boven