DogLogHomes hondvriendelijke huisjes te huur

Wie zijn wij

 
Wij (François en Bianca) zijn de eigenaren van DogWalkTrail. Samen met ons vaste team Marcella en Eva zullen wij jullie veilig door de bergen leiden of leuke activiteiten aanbieden. Alle medewerkers hebben bij DogWalkTrail zowel intern als extern opleidingen gedaan om jullie op een zo goede mogelijke en veilig mogelijke manier te mogen begeleiden in de bergen, leuke activiteiten te kunnen bieden zowel op het land als op het water, en alle medewerkers zijn goed opgeleid in EHBO voor mensen en natuurlijk ook voor de hond. Ook worden zij steeds weer verder opgeleid in hun kennis over honden gedrag.
 
Wie zijn wij
 
Wie zijn wij
 
Ieder jaar doet ieder van ons mee aan opfris dagen voor outdoor-activiteiten, EHBO voor mensen en dier en gaan we naar de opfrisdagen van het Salzburger Bergwanderfürhrer-Verband.

Op jullie vakantie komen jullie ook nog een leuk team aan opgeleide freelancers tegen. Zij komen af en toe assisteren bij eventuele activiteiten die we voor baas en hond bij de DogMountainInn aanbieden of gaan mee als gids op wandelingen. Een aantal van hun is ook deel van ons team in Belgiëen Nederland.

DogWalkTrail heeft 2 eigen accommodaties; de DogMountainInn en de DogLogHomes en beheert daarnaast ook de MountainChalets.

In de DogMountainInn, de DogLogHomes en MountainChalets kan je naast eerder genoemde teamleden ook nog Katinka tegenkomen ons manusje van alles.
 
Wie zijn wij
Terug naar boven